Övriga tjänster

Smart Bins - smarta papperskorgar

Vi erbjuder utöver cykeltak och cykelställ ett stort antal produkter, som hör hemma i offentliga miljöer. Däribland ett av Nordens smartaste papperskorgar - Smart Bin! Smart Bin komprimerar skräpet, vilket gör att den kan lagra lika mycket skräp som 20 traditionella papperskorgar. Kärlet drivs på solenergi. 

Vi har självklart ett brett utbud av vanliga papperskorgar också. Dessa kombinerar smart design med extra starkt stål för lång livslängd. Dessa användarvänliga, hållbara och eleganta papperskorgar passar bra in i den moderna stadsbilden.

Återvinningskärl

Finbins återvinningskärl är lätta att använda och underhålla. Med hjälp av vårt prisbelönta designteam har vi tagit fram modeller som inte bara ser bra ut, utan också fungerar mycket effektivt. Välj mellan tre, två eller en avfallskategori, beroende på vad just du har för behov. Att återvinna är viktigare än någonsin, med vår design är det enklare än någonsin.

Busskurer

Likt cykeltaken är våra busskurer tillverkade av återvunnet stål och trä från hållbara, finländska skogar. Busskuren erbjuder ett utmärkt väderskydd, och kan installeras med någon av våra många papperskorgar. Kuren har en obegränsad sikt mot omgivningen, så att man både syns och kan se. Önskas ett grönt tak? Inga problem. Våra busskurer kan installeras tillsammans med ett grönt sedumtak. 

Parkmöbler

Här har vi något för alla! Välj mellan allt från klassiska till innovativa parkbänkar och bord. Vårt designteam har även här tagit fram många olika lösningar och kreativa idéer för offentliga miljöer, som tillsammans skapar levande platser.

Grillar

Utomhusgrillar är för många ett välkommet inslag i olika offentliga miljöer. I parker, på innergårdar eller på stranden kan grillen bli en plats där man samlas, äter mat och umgås. Dessa håller givetvis hela året. Välj kol eller el. 

Finbin smart bins

Kontakta oss för offert