Om oss

Sedan 1945…

har Finbin Lehtovuori varit en del av olika stadsbilder runt om i norra Europa. I Finland efter kriget rådde utbrett tillväxt, däribland framväxten av ett välfärdssamhälle, som också innebar ett ökat behov av moderna och fungerande element i offentliga miljöer. Papperskorgar, utomhusmöbler, cykelställ och cykeltak bland annat. I de många åren vi har funnits har vi arbetat fram de mest optimala lösningarna och modellerna för alla dessa  nödvändigheter.

Hållbarhet i ett framtida samhälle

Vi försöker varje dag göra det vi kan för att bidra till ett mer hållbart samhälle. Finbin-produkter är alltid tillverkade lokalt i Tammerfors, Finland, vilket tillåter oss att bättre kontrollera och säkerställa kvaliteten i det vi producerar. Just kvalitet är mycket viktigt, när det som tillverkas är utomhus och utsätts för diverse slitage under de många år de ska stå där de står.

Vår breda erfarenhet och kunskap möjliggör robusta, stabila konstruktioner tillverkade av till stor del återvunnet material. Produkternas långa livscykel minskar klimatbelastningen helt enkelt. Våra koldioxidutsläpp kompenseras genom att vi investerar i de finländska skogarna.

Gemenskap ger tillväxt

För oss är det viktigt att våra anställda trivs och har roligt på sina jobb. Genom att skapa en stark gemenskapskänsla inom företaget kan man främja samarbete och överbrygga utmaningar tillsammans. Denna gemenskapsanda stimulerar kreativitet och ökar produktiviteten, vilket skapar en hållbar grund för långsiktig tillväxt.

Detta, i kombination med vår erfarenhet och vårt hållbarhetstänk, gör att vi är ett tryggt val när du är i behov av cykelställ, cykeltak eller något annat av det vi erbjuder. Har du frågor om vår verksamhet eller vill ha ett offertförslag? Tveka inte att höra av dig!

finbin om oss

I framtidens värld finns inte skräp, bara material