Ett brett utbud av cykelställ

Kvalitet - Estetik - Hållbarhet

Ett brett utbud av cykelställ

Kvalitet - Estetik - Hållbarhet

Ledande leverantörer av cykelställ

Utöver cykeltak är vi givetvis specialiserade på cykelställ också! Det är någorlunda valfritt hur man vill kombinera cykelställen med cykeltak, men det går också hur bra som helst att endast beställa cykelställ. I snart hundra år har vi samlat kunskap och erfarenhet i branschen, vilket har mynnat ut i det breda utbud vi med stolthet kan erbjuda idag.

Våra produkter, producerade i vår fabrik i Tammerfors, är anpassade efter det nordiska klimatet och kan utan problem motstå vinterns knivar, såväl som sommarens stekande sol. Det utförligt behandlade stålet vi använder är återvunnet, för att minska klimatpåverkan.

Välj Finbin för kvalitet, estetik och hållbarhet! Hör av dig om du har några frågor, eller vill ta del av ett offertförslag.


Våra varianter av cykelställ

Att bygga ett komplett cykelskydd, med tak, är optimalt men inte alltid ett måste. Vi erbjuder därför ett brett utbud av olika cykelställ, som har varit en del av stadsmiljön sedan 1945. De syns framför kontor, mataffärer, bostäder och andra fastigheter runt om i norra Europa. Här kommer några exempel på olika typer av cykelställ.

Modulära ramlåsställ

Flexibla och anpassningsbara cykelställ som effektivt utnyttjar utrymme och gör att man kan låsa fast cyklar på ett säkert sätt.

Väggmonterade modeller

Utmärkta för platsbesparing. Väggmonterade cykelställ fästs på väggen och ger en stilren och organiserad förvaring av cyklar.

Klassiska fristående cykelställ

Flexibel placering och ger en säker förvaring av cyklar på olika platser.

Cykelställen bultas fast, gjuts fast eller monteras på väggar av våra kunniga installatörer. Vi vill att du ska känna dig trygg och nöjd efter montering. Om något känns knasigt åtgärdar vi självfallet detta.

Hållbarhetstänk

Vi på Finbin är engagerade i att vidta åtgärder för att bevara miljön, vilket avspeglas på flera nivåer. Vi arbetar främst med återvunnet stål. Stål kan återvinnas i princip obegränsat utan att förlora sina egenskaper, vilket betydligt reducerar utsläppen, särskilt med tanke på stålets klimatbelastande produktion.

Alla våra produkter, från papperskorgar till cykelställ, tillverkas lokalt i vår fabrik i Tammerfors. Detta gör att vi kan säkerställa hög kvalitet och pålitliga leveranser samtidigt som vi minimerar klimatpåverkan genom att undvika långa transporter. Dessutom ser vi till att rätt ytbehandling tillämpas på våra produkter för att förlänga deras livslängd. Träet som används i produkter som cykelstället Velone är hämtat från finska skogar och kommer från certifierad skogsförvaltning.

cykelställ

Ramlåsning

Vi erbjuder ett brett utbud av cykelställ med ramlåsning. Här redovisas några av våra populära modeller.

CUBIQ

Det nya CubiQ är ett sofistikerat cykelställ som smälter in obehindrat på innergården eller framför ett köpcentrum. Dess eleganta design gör det också till ett utmärkt cykelställ för fatbikes.

U2

U2 är ett stadigt och robust stativ designat för att säkert låsa fast cykelramen. Det används frekvent vid skolor, tågstationer och busstationer för pålitlig cykelparkering.

Velone

Velone cykelstativ erbjuder möjlighet att parkera alla cykeltyper från båda sidor. De skyddande träskivorna gömmer färgen på de parkerade cyklarna.

Övriga sorters cykelställ

Wheely Lift

Denna unika holländska uppfinning är platsbesparande och passar alla typer av cyklar - från racers till mountainbikes.

Velo-Up

Cykelställ med två våningar är praktiska för att spara plats och fungerar lika väl inomhus som utomhus.

Väggkrokar

Ett enkelt och ekonomiskt alternativ till cykelstället. Här handlar det om robusta och enkla krokar för att enkelt hänga upp cykeln på väggen.

Klassiska cykelställ

Klassikern

Ett cykelställ med kapacitet för 4–12 cyklar. Frågar man någon vad de associerar med ordet cykelställ, är svaret oftast modellen Classic. Det är en tidlös modell som representerar det traditionella cykelstället, men vi har förbättrat den ursprungliga versionen aningen - till exempel är bågarna nu vinklade en aning åt höger.

TREO

Med Treo-cykelställ kan du enkelt skapa en cykelparkering efter dina behov. Treo är lätt att montera i en lång rad och finns i varianter för enkel- och dubbelsidig parkering samt för väggmontering.

Andra fördelar - garantier

Samtliga Finbin-produkter täcks av en 24-månaders material- och delgaranti. Specifika komponenter såsom träytor, lås, gångjärn och gasfjädrar omfattas av en 12-månaders garanti. Vi strävar efter att erbjuda en pålitlig och långvarig lösning, samtidigt som vi vill ge dig en ytterligare trygghet med köpet. Med Finbin kan du lita på hög kvalitet, estetik och hållbarhet.

Cykelställ designade av cyklister - klokt & hållbart

Cyklar är en av de, om inte mest, kloka transportmedlen som vi har i samhället. Man kommer inte lika långt som med flyg, bil eller tåg. De går inte alltid att använda på vintern och man måste ha kondition. Men inget transportmedel släpper ut så lite koldioxid, är så roligt att använda och billigt i längden som cykeln.

Denna måste givetvis parkeras. Vi på Finbin har som sagt sedan 1945 arbetat fram de mest optimala cykelställ som finns på marknaden. Vissa modeller, som Cubiq, är framtagna tillsammans med erfarna cyklister. De är därför så flexibla och användbara som möjligt. Tveka inte att höra av dig!

cykelställ renderad 3d modell

Kontakta oss för en offert